Aktiv nøkkel AK-B40 bakgrunnsbelyst tastatur

  24.04.2018

Uansett hvilket behov du trenger for et bakgrunnsbelyst tastatur - for industriell bruk, militære applikasjoner eller høyteknologiske fritidsaktiviteter, er ActiveKey Backlit-tastaturet et langvarig, høyytelsesprodukt som kan brukes i de hardeste miljøer.

Vannbestandig, smussbestandig, og i stand til å motstå temperaturer på -40º til +70ºC under drift (-55º til + 85º C i lagring) den er robust nok til bruk av bil, lastebil og flåte, og tåler tunge stedforhold. Tastaturet bør vare så lenge kjøretøyet det brukes i.

ActiveKeys påstand om at AK-B40-PV-serien er designet for å vare evig i vanskelige omgivelser ved tung bruk, er ikke en tomgang. LED-lampens levetid er 200.000 timer - det vil si 22 år fortløpende igjen!

Dette kompakte industrielle USB-tastaturet er bygget for et langt liv. Mekaniske nøkkelbrytere med Gold Cross Point kontakter er vurdert til 50 millioner operasjoner per nøkkel, og forventes å vare over et tiår selv ved hyppig bruk.

En gull krysspunktskontakt er laget av to smale gulllegeringer eller forgylte medlemmer, anordnet på tvers. Kontakt er garantert, raskt i et enkelt punkt, med korte stoppetider, lav kontaktmotstand og svært liten sliping. Konseptet har vært kjent siden de første dagene av elektromekanisk prosjektering, og dens gode som bryterteknologi har blitt bevist over år.

For helsemiljøer, industriell bruk og transportapplikasjoner - for eksempel jernbane-, marine- og flytrafikkontroll - dette tastaturet er et utrolig godt valg, slik at datainngangene blir våte, kalde, varme eller mørke. Andre miljøer inkluderer industriell databehandling, operasjonsrom eller kontrollrom, og i medisinske omgivelser der det er viktig å unngå å forstyrre pasienter med sterk belysning.

I tillegg til bruk i industrien har bakgrunnsbelyste tastaturer også blitt et stilvalg for dataspillere og frilansearbeidere som arbeider for sent frister. Deres bruk i nedre lys sesjoner kan gjøre miljøet for spill eller andre medier virkelig fordybende, og de er perfekte for fellesrom hvis du jobber når noen andre prøver å sove.

Selv om tastaturet har en kompakt design, veier rundt 940g, har den fullstendige nøkler som de som finnes på et skrivebord, noe som gjør den behagelig for langvarig bruk. Taktile brytere har utmerket aktivering - avstanden hver nøkkel må reise før den gjør en elektrisk kontakt - ved 4 +/- 0,5 mm.

De svarte keycaps med bakgrunnsbelyste legender - hver tast er opplyst av en separat LED - har en åtte nivå lysstyrke kontroll. Nøklene er røde, med lav strøm, mens LED-statusindikatorene - for Caps Lock - er grønne.

Nexus Components fungerer bare med leverandører som deler vår visjon om førsteklasses service og fortreffelighet. ActiveKey bruker toppmoderne teknologi for å skape en rekke spesialutstyr til industriell bruk. Patenter venter på dette tastaturets unike 2-skudd og sublimerte prosess.


Se mer av ActivKey-produkter her

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACTIVE-KEY